fabriek

fabriekDe Fabrikeur is gespecialiseerd in industriële meubelstukken, vintage woonaccessoires en wonderlijke combinaties. Laat je verrassen en inspireren door het aanbod in mijn webshop of kom langs op zaterdagmiddag in de winkel.

Al geruime tijd zoek ik, Geert van Hoesel, in binnen- en buitenland naar de allermooiste accessoires en meubelen. Al snel realiseerde ik me dat ik graag van mijn hobby mijn werk wilde maken. Zo ben ik gestart met De Fabrikeur.

Wat De Fabrikeur bijzonder maakt zijn de producten die ik zelf vervaardig in mijn werkplaats/winkel aan de Sint Bernadettestraat 4 in Tilburg. Oude machineonderdelen, bouwmaterialen of halffabricaten; ik geef er een eigen draai aan en creëer op die manier originele en unieke meubelstukken en woonaccessoires. Zo maak ik van oude schoenleesten en oeroude stansplaten een salontafel, van machineonderstellen een eettafel en de gekste onderdelen worden verwerkt in nieuwe lampen.

Met hart en ziel geniet ik van het vervaardigen van iets nieuws uit oude materialen. Het ultieme recyclen. Mijn motto: ‘Weggooien kan altijd nog. Vroeger werd alles zo degelijk en met flair gemaakt dat het zonde is om er niets meer mee te doen. En tegenwoordig is oud en industrieel ook nog eens heel hip.

http://www.defabrikeur.nl/ (2164)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>