I Love Vintage winkel Amsterdam

Een online shopping ervaring in de winkel!
Een onvergetelijke shop ervaring in onze knusse winkel….

www.ilovevintage.nl

Wanneer je in de ILV Store loopt, gelegen aan de prachtige oude Prinsengracht in Amsterdam, voel je in een ogenblijk dat dit niet het typische boetiek is. Alles in en rond de ruimte is zorgvuldig ontworpen om je de volledige ILV Feeling en Touch te geven. Om je precies te laten voelen waar ILV voor staat. Kwaliteit, details en een oprechte glimlach en openheid van ons ILV-Team.

Deze open geest is ook te zien in het ontwerp van onze Boutique, Atelier en Webstore werkplek welke geheel open is voor publiek. Bekijk gerust de ILV team die in de Foto studio achterin werkzaam zijn of onze kleermakers die voorin bezig zijn om ILV Kledingstukken te naaien.

In de winkel kun je door onze online shop bladeren en een lijst maken van alles wat je wenst te zien. We brengen ze dan direct voor jou uit ons magazijn!
(1837)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>