In hoogte verstelbare geïntegreerde schoollessenaar en stoel

24 november 2014 is onze webshop met vintage en design kinderspullen geopend!

Junior Vintage & Design (www.juniorvintageanddesign.eu).

Junior Vintage & Design verkoopt vintage kindermeubels en accessoires met een goede uitstraling voor een eclectisch interieur.

Junior Vintage & Design is een webshop waar je hét kindermeubilair vindt dat je graag zelf tegenkomt op markten en in antiek- en designwinkels in binnen- en buitenland. De wisselende samenstelling van antiek, brocante, vintage en design bieden een ruime keuze om een leuke sfeer in je huis en de kinderkamer te creëren. Op de overzichtelijke webshop bestel je je favoriete items (dit kan ook via je je smartphone) die per post verstuurd worden of af te halen zijn bij onze opslag vlakbij de ring A10 in Amsterdam aan de Nieuwe Hemweg 4c.

Bij Junior Vintage & Design vind je bijzondere stoeltjes, commodes, kinderstoelen, bureautjes, ledikanten, kinderboeken, kleding, speelgoed en allerlei accessoires uit de jaren 50 t/m 90. Maar ook design uit de 20e en 21eeeuw van ontwerpers als bijvoorbeeld Piet Hein Eek en antiek behoren tot de collectie.

l

De artikelen uit de collectie van Junior Vintage & Design komen uit Nederland, België en Frankrijk en soms daarbuiten. Het zijn vaak zeldzame exemplaren met een goede uitstraling, geschikt voor een eclectisch interieur.

De vintage en design kindermeubels kun je tevens huren voor advertenties, styling in woonbladen en etalages, of voor exposities. Condities en kosten zijn in overleg overeen te komen.

Junior Vintage & Design gaat speciaal voor jou op zoek naar dat stoeltje, ledikantje of kastje dat al zo lang op je verlanglijst staat. (1935)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>