bloempot1

Over Kat in ’t bakkie

 

‘’Katten hebben vaak geen doel in de dingen die ze doen. Ze behoren tot het meubilair’’, zegt men vaak. Een gedachte die mij mede aanzette tot de opzet van ‘Kat in ‘t bakkie’, de online shop waar mijn kat Corrie je op de hoogte stelt van diverse betaalbare meubeltjes met een retro, jaren ‘60/’70 en een rasechte vintage look.

 

 bloempot1

 

Pareltjes der vintage

Mijn naam is Marieke, 27 jaar oud en woonachtig in het historische Dordrecht. Mijn allergrootste hobby is kringlopen en rommelmarkten afstruinen naar de pareltjes der vintage. Daarnaast heb ik dus een kat, genaamd Corrie. En het valt me altijd op dat ze (in tegenstelling tot mijn man) enthousiast reageert op de nieuw aangeschafte ‘meuk’. Daarnaast vind ik fotografie tof en dit bracht mij op het idee om de meubelen te verkopen met Corrie als handelsmerk via eigen fotografie. Het balletje ging op deze manier rollen voor Kat in ‘t bakkie. Zo heeft de shop al menig klant blij mogen maken met prachtige aanwinsten.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan even een kijkje op www.katinbakkie.nl
Fotomodel Corrie

Corrie is sinds kort het gezicht van ‘Kat in ‘t bakkie’. De aanwezigheid van deze katachtige dame op foto’s zorgt voor een charmant schouwspel, wanneer zij naast diverse vintage snuisterijen en curiosa poseert. Samen zorgen we keer op keer voor de authentieke vintage look van de foto’s waarmee de oude meubeltjes extra goed tot hun recht komen. Uiteraard zal Corrie niet altijd even fotogeniek op de foto staan, maar het is juist die imperfectie welke het dier in mijn ogen fantastisch kleurt.

 

Onze betaalbare pareltjes der vintage vind je ook via www.facebook.com/katinbakkie of https://instagram.com/katintbakkie.

  (1674)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>