mdu-vintage


Mevrouw de uil, een webwinkel met een uitgebreid assortiment vintage baby- en kinderspullen. Hier ben je aan het goede adres wanneer je niet houdt van hypermodern, spiksplinternieuw en dertien-in-een-dozijn.

Mevrouw de uil verzamelt, poetst, schuurt, schildert, restaureert, naait en restyled en geeft ouderwetse, gebruikte kinderspulletjes een tweede of een derde leven. Dit resulteert in verrassende produkten met een nostalgisch karakter, soms voorzien van een nieuw en fris jasje. Altijd hip, origineel en bijzonder, en vaak uniek.

Dergelijke produkten vertellen je het verhaal van hun geschiedenis. Door ze opnieuw te gebruiken voeg je je eigen verhaal toe. Zoals kinderbedjes met karakter, soms al door meerder generaties gebruikt, maar met de tijd alleen maar mooier geworden. Handgemaakte commodes, waarvan de verflaag vernieuwd is, zodat de nostalgische vormgeving weer mooi uitkomt. Ouderwetse schoolstoeltjes in een fel kleurtje geschilderd, heel praktisch en vrolijk voor thuis. Retro lampjes, kapstokjes, schilderijtjes en beddengoed om de babykamer helemaal in oude stijl in te richten. Speelgoed waar je misschien zelf vroeger mee gespeeld hebt en ouderwetse gezelschapsspelletjes waar je goede herinneringen aan bewaart… Je kunt het allemaal tegenkomen in deze webwinkel.

Iedereen die houdt van second-hand, nostalgisch en retro, kan hier zijn hart ophalen. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vondsten, dus kom gerust een tweede keer kijken!

Nu ook knielappen te koop!!

Plaats: Beek en Donk

Klik hier om naar de site te gaan

buro jaren 60.jpg (29 KB)

ledikantje hondje waf.jpg (38 KB) (46151)

zoekwoorden naar dit bericht:

 • vintage kindermeubels
 • retro kindermeubels
 • retro babykamer
 • vintage commode
 • vintage babykamer
 • retro kinderbed
 • vintage kinderbed
 • mevrouw de uil
 • vintage kinderstoel
 • babykamer retro

3 thoughts on “Mevrouw de uil

 1. Een tip, kijk eens op deze webwinkel. Mevrouw de uil heeft super leuk spul heb er al een commode en een bedje gekocht. Nu heeft ze ook nog van die leuke knielappen op de site staan die kon ik echt niet laten liggen. En de prijzen zijn heel netjes, jammer dat het helemaal in Brabant is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>