soupjurk.jpg (59 KB)

Je hebt webshops in alle soorten en maten; van mooi en professioneel tot barslecht. En zeker wat betreft vintage webshop vind je niet veel professionele, mooi vormgegeven webshops met ook nog eens heel leuke kleding. Soupjurk.nl is daarin wel met vlag en wimpel geslaagd. De website ziet er gelikt uit en is ook nog eens heel overzichtelijk. De kleding wordt duidelijk afgebeeld en er wordt ook vermeld wat de conditie van de kleding is. Erg prettig! En daarbij kun je de kledingstukken ook nog ‘aan’ zien op een model dat gewillig in allerlei poses op de Amsterdamse stoep ligt te kronkelen.

Ook niet onbelangrijk is natuurlijk de kleding die wordt verkocht in de webshop. En ook hierover kan ik niets anders dan positief zijn. Kekke vintage stukken uit de jaren 30 tot jaren 80, schoenen, accessoires en ook customized kledingstukken. En de prijzen? Voor € 15 euro scoor je al een jurkje of een paar pumps, dus dat zegt wel genoeg.

Het mag duidelijk zijn dat ik enthousiast ben over de webshop. Het enige nadeel aan vintage kleding vind ik altijd dat er maar een maat verkrijgbaar is en dat alle mooie schoenen vaak twee maten te klein zijn. Maar goed, daar kun je helaas niets aan veranderen. Enjoy shopping!

Ga naar: www.soupjurk.nl (1389)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>