vintage en retro

Voeg je eigen of een andere leuke site toe aan “Vintage en Retro Links”

Gebruikernaam:     Gast

Wachtwoord:          Vintagelinks 

Klik op deze link of rechtsboven op ‘WEBSITE TOEVOEGEN’ en maak je eigen bericht.

Op de site kun je vervolgens je gegevens invullen zoals naam van de site, foto of banner invoegen en een omschrijving van je site opgeven.

Daarnaast kun je een link toevoegen zodat andere bezoekers meteen naar je site kunnen gaan.

Uitleg zie onderstaande afbeelding:

 

 

(5779)

8 thoughts on “Je website toevoegen?

 1. Wat een onwijs leuke site!! Blijf lang hangen… dus een goed teken!
  Mijn site is niet in zijn geheel retro of vintage te noemen maar verwerk soms wel vintagestoffen in mijn kinderrokjes en dekbedjes.

  Hoop van jullie te horen,

  Vriendelijke groetjes,

  Heidi
  pimpKID

 2. Beste,

  Wat een toffe vette website. Ik hou er wel van. Ik ben recentelijk een fiets webwinkel begonnen. http://www.retrofietser.nl. Mijn website is opgemaakt in de retrostijl. Ik heb zojuist mijn website toegevoegd binnen jullie plaats website module. Lijkt me leuk om gelinkt te worden op jullie website. Fijne avond. vr gr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>