Feestelijke gelegenheids jurk vintagehandmade.tk
Feestelijke gelegenheids jurk vintagehandmade.tk

Op www.vintagehandmade.tk vind u prachtige vintage jurken en handgemaakte sieraden en tassen.

Vintagehandmade.tk  is een  nieuw webwinkel gericht op luxe vintage items, tweedehands, kunst en handgemaakte items.

Ook verkopen wij vintage pin-up lingerie en samengestelde vintage kleding pakketen. In de toekomst zijn wij van plan ook handgemaakte homeware items op onze site toe te voegen. Vintagehandmade is gericht op een moderne, kunstliefhebbende vrouw met een pit.

De vintagetrend hebben wij voornamelijk te danken aan Hollywood. Sinds actrices tijdens de Oscars met een vintage jurken op de rode loper verschenen, is het geaccepteerd. Julia Roberts nam in 1992 voor het eerst een Oscar in ontvangst in een vintage Valentino jurk. Daarna werd het langzaam populairder en nu is vintage kleding niet meer weg te denken uit het modebeeld.

Onze prachtige kledingstukken van Vintagehandmade webwinkel komen uit luxe vintage boutiques van London, Amsterdam, Parijs en Praag.

Alle kledingstukken zijn zorgzaam met hand geselecteerd, gestoomd en-of gewassen.

Wij hebben heel veel oonspronkelijk Englese en Franse merken kleding zoals River Island, Asos, Access, Kookai, Naf Naf, Morgan de Toi…Ook luxe merken zoals Mexx, D&G, AJ.

Ook verkopen wij handgemaakte en -of handgeverfde kleding van minder bekende designers.

Handgemaakte accessoires en unieke gehaakte textiel sieraden maken uw look uniek en voldaan.

 

Als u bij Vintagehandmade koopt, doet u automatisch mee aan goede doel. Veel winst gaat naar Humana organisatie, Leiger des Heils .

 

Vintagehandmade.tk is gemaakt voor een kunstliefhebber met een pit. Vrouw die origineel, slim, verzorgd wil uitzien voor een budget prijs

  (2210)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>