600216_384347961651648_1325148206_n

Zaansch Faam verkoopt unieke en handgemaakte meubels en andere woonartikelen. In de gezellige winkel net buiten het centrum van Zaandam vindt u de origineelste accessoires voor uw interieur of voor dat van iemand anders, passend binnen ieder budget.

Zaansch Faam richt zich vooral op het hergebruiken van afgedankte spullen, soms zijn deze spullen goed zoals ze zijn, maar andere keren wordt het product op een originele en creatieve manier opgeknapt zodat het weer past binnen een eigentijds interieur. Naast vintage verkoopt Zaansch Faam ook nieuwe producten die zorgvuldig worden geselecteerd en ingekocht. Bezoek de winkel in levende lijve in Zaandam of online.

Zaansch Faam heeft ook een ontwerpstudio, als de stijl van Zaansch Faam je aanspreekt, maar je hebt geen idee hoe je dit toe moet passen neem dan gerust contact op via zaanschfaam@gmail.com

  (3377)

2 thoughts on “www.zaanschfaam.nl

  1. Sommige mensen deden vroeger zo maar iets weg. Wij hadden vroeger ook leuke spullen en die zijn allemaal doorverkocht of weggegaan. Nu is het weer geliefd bij een bepaald publiek die het oude weer waarderen. Ze houden van die stijl. Soms kunnen er wel wat gebruikerssporen zijn maar dan knappen ze het daar weer als nieuw op. Spul van vroeger was van degelijke makelij en onverwoestbaar. Vintage komt steeds meer in trek. Steeds meer mensen weten dit weer te waarderen. Met die hertjes en vlindertjes motieven op die ledikantjes. Ook die piepbeestjes waren zo nostalgisch en zagen er wel lief uit. Ze zeggen dat ze het vroeger meer met liefde maakten . Het is nu meer massaproductie alles moet snel snel gemaakt worden en de ziel lijkt er uit te gaan. Vandaar dertien in een dozijn.

  2. Voor de meeste mensen lijkt het uit de mode te zijn maar voor sommige mensen is het weer in. Zij kiezen bewust voor deze stijl. Een knusse stijl. Het is nu snel snel en carriere ego individualisme en die liefdeloosheid van de massaproductie. Ze gaan met de stroom van de massa mee en voordat je het weet is het bij een bepaald publiek uit en dan moet er iets nieuws komen omdat iedereen dat ook heeft. Dan was het nog vrij goed maar dan moest dat maar weer weg want dan was het niet mer zo in de mode. Het werd vroeger met meer liefde gemaakt dan nu het geval is. Het moet zo goedkoop mogelijk en zo snel mogelijk. Zonder ziel, principes en persoonlijkheid. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>